تبلیغات
بزرگترین گالری عکس حیوانات - مطالب گربه سانان
بزرگترین گالری عکس حیوانات
سایت مرجع اطلاعات علمی و گالری عکس درباره حیوانات
توجه : جهت مشاهده و دانلود عکس حیوانات در اندازه و سایز اصلی ( بزرگتر ) می توانید روی تصویر مورد نظر کلیک نمایید یا به ادامه مطلب مراجعه کنید ، لطفا با نظرات و پیشنهادات سازنده خود ما را در پیشرفت و بهبود سایت یاری نمایید .


بازدید : مرتبه
تاریخ : یکشنبه 10 مهر 1390

گالری عکس ببر ها

tiger photo gallery

گالری عکس ببر ها

 

ببیر بنگال در حال دویدن bengal tiger photo gallery تصوی ببر هندی در کشور هندوستان 

tiger photo site hd tiger wallpepr u;s ffv fk'hg ببر در حال شنا کردن 

عکس اچی دی ببر ها مخصوص والپیپر فهلثق ذثدلشم حاخفخ هئشلث ببر در فصل زمستان و برف ها 

wallpaper babr bangal white tiger into water پس زمینه ببر سفید زیبا سیبری 

عکس بچه ببر بنگال عکس ببر ترسناک عکس نزدیک از صورت خشمگین ببر 

نعره ترسناک ببر بنگال والپیپر حیوانان ببر مازنداران گالری عکس ببر ها 

همه چیز درباره ببر ها


ببر ( نام علمی :  Panthera Tigris ) جانوری از تیرهٔ گربه سانان است که طول قامت آن به ۳٫۳ متر و وزن آن به بیش از ۳۰۰ کیلوگرم می‌رسد و بزرگ‌ترین گونه از این تیره به شمار می‌رود .

این جانور دارای بدنی عضلانی و پاهایی بسیار نیرومند است . بدن ببر دارای موهای بلند و برّاق به رنگ نارنجی ، همراه با خط‌ های سیاه عمودی می‌باشد . جثّهٔ ببرهای نر بزرگ‌تر از ببرهای ماده است و همچنین موهای روی گونهٔ ببر نر بلندتر از ببر ماده می‌باشد . ببرها جانورانی شکارچی و مستقل هستند . آن‌ها جانوران ماهری هستند و حتّی می‌توانند به بالای درخت‌ها بروند . این جانوران بر روی زمین هم بسیار ماهر و سریع هستند و می‌توانند با یک حرکت سریع طعمهٔ خود را شکار کند .

جانورانی که ببرها از آن‌ها تغذیه می‌کنند عبارت‌اند از : گراز وحشی ، آهو ، بوفالو و گاو اهلی و برخی پستانداران دیگر . آن‌ها شناگران خوبی نیز هستند . گاهی این جانوران شب‌ها تا ۲۰ کیلومتر راه می‌روند و در یک خیز می‌توانند ۱۰ متر بپرند ، ولی با جثهٔ بزرگشان در نود در صد شکارهایشان ناموفق هستند .

ببر بنگال پرشمارترین زیرگونه و ببر سیبری بزرگترین زیرگونهٔ ببر است . از ۹ زیرگونهٔ این جانور ۳ زیرگونه از جمله ببر مازندران منقرض شده‌اند و ۶ زیرگونهٔ دیگر نیز در خطر انقراض قرار دارند . قلمرو تاریخی این حیوانات از میان رودان و قفقاز تا بیشتر نواحی شرقی و جنوبی آسیا امتداد می‌یافت اما این قلمرو امروزه به‌شدت کاهش یافته‌است .

نرها و ماده‌ها تنها در هنگام جفتگیری به مدّت چند روز در کنار یکدیگر می‌مانند . ببرهای ماده پس از ۱۰۳ تا ۱۰۵ روز بارداری دو یا سه توله به دنیا می‌آورند . توله‌ها تا چند سال همراه با مادر خود زندگی می‌کنند.

به طور کلی وزن ببرهای نر از ۲۰۰ تا ۳۲۰ کیلوگرم است و مادهٔ آن‌ها از ۱۲۰ تا ۱۸۰ کیلوگرم می‌باشد. میانگین قد در نرها ۲٫۶ تا ۳٫۳ متر و در ماده‌ها ۲٫۳ تا ۲٫۷۵ متر می‌باشد.

ببرها اگر پیر باشند و یافتن غذا برای آن‌ها سخت باشد یا اگر در جای که توله‌های خود را بزرگ می‌کنند غذا کمیاب باشد به انسان‌ها حمله می‌کنند . ببرها ترجیح می‌دهند از پشت حمله کنند لذا بعضی از روستاییان هندی که در نزدیکی منطقه حفاظت شدهٔ ببرها زندگی می‌کنند ماسک‌های صورت را از پشت سرشان می‌بندند.

انواع ببر ها :
 - ببر سیبری
 - ببر بنگال
 - ببر مازندران
 - ببر چینی
 - ببر سوماترای
 - ببر بالی

سایز بزرگتر عکس ببر ها ها در ادامه مطالب



ادامه مطلب - گالری عکس ببر ها
طبقه بندی: گربه سانان، 
برچسب ها: گالری عکس ببر ها، انواع و گونه های ببر ها، همه چیز درباره ببر ها، تصویر ببر بنگال، عکس ببر سیبری، عکس ببر مازندران، نعره و خشم ببر وحشتناک، سایت حیوانات درنده و خطرناک، ببر، tiger photo gallery، galeri aks babr ha، babr bangal، tasvir babr mazandaran، 'hgvd u;s ffv ih، ffv lhcknvhk، ffv fk'hg، فهلثق حاخفخ لشممثقغ،
بزرگترین گالری عکس اختصاصی حیوانات و پرندگان
بازدید : مرتبه
تاریخ : شنبه 19 شهریور 1390

گالری عکس بچه گربه های ناز و ملوس

cats baby photo gallery

گالری عکس بچه گربه

baby cat - بچه گربهaks bache gorbeh عکس بچه گربه ها 

 cat pictures site گالری عکس های ناز و زیبا از بچه گربه ها بچه گربه ملوس 

best animal baby site cats u;s f]i 'vfi khc , lg,s تصاویر جدید بچه گربه ها 

بچه گربه شیرین و بامزه گالری عکس بچه گربه های ملوس بچه گربه پرشین 

والپیپر زیبا از بچه گربه های ایرانی بچه گربه ناز دوست داشتنی زرد رنگ بچه گربه ناز 

بچه گربه ناز و ملوس مامانی و دوست داشتنی ذشذغ زشفس گربه 


گُربه ( در پهلوی : گوربک ، در فارسی دری افغانستان : پِشَک ) عضو خانواده گربه‌سانان و یک حیوان گوشتخوار است.

گربه‌ها از ۶ تا ۷ ماهگی بالغ می‌شوند و توانایی تولید مثل دارند ، ماده‌ها تا ۸ سالگی و نرها تا ۱۰ سالگی قابلیت جفت‌گیری دارند . دوره آبستنی گربه نیز بین ۶۱ تا ۶۸ روز ( متوسط ۶۳ روز ) است.

در زبان کودکانه گربه را پیشی می‌نامند . در اصطلاح ، به گربه‌هایی با چشمان بلند گربه بُراق گفته می‌شود .

ویژگی های بارز گربه ها :

گربه‌ها معمولاً وزنی بین ۲٫۵ تا ۷ کیلوگرم دارند ، گربه‌ها از دندان‌های بسیار خوبی برای شکافتن گوشت‌ها برخوردارند ،
گربه به وسیله دهان و زبان خود قادر به تولید انواع مختلفی از صداها هستند که شامل : میو کردن (مرنو کردن) ، خرخر کردن ، خرناس کشیدن ، جیرجیر کردن ، نالیدن و ... می‌شود.

گوش های گربه ها :
۳۲ ماهیچه متفاوت در هر گوش گربه به حیوان اجازه می‌دهند تا یک شنوایی کنترل شده‌داشته باشد . بدین صورت گربه می‌تواند هر کدام از گوش‌های خود را آزادانه نسبت به دیگری حرکت دهد ؛ با این قابلیت گربه می‌تواند در حالی که در یک جهت حرکت می‌کند گوش خود را در جهت مخالف بچرخاند همچنین بیشتر گربه‌ها می‌توانند گوش‌های خود را به سمت بالا بگیرند. برعکس سگها، گربه‌های دالگوش ( با گوش‌های آویزان)  بسیار نایابند ( گونه Scottish Fold به علت جهش ژنتیکی دالگوش است ) . در هنگام عصبانیت یا وحشت‌زدگی گربه گوش‌های خود را می‌خواباند . گربه‌ها همچنین در زمان بازی یا زمانی که صدایی از پشت سر بیاید گوش‌های خود را به سمت عقب می‌چرخانند .

پاهای گربه ها :
گربه‌ها هم مانند سگ‌ها از جمله حیوانات پنجه‌رو هستند . این حیوانات دقیقا بر روی پنجه‌های خود حرکت می‌کنند . گربه‌ها قادرند خیلی بادقت حرکت کنند. این یکی از قابلیت‌های گربه سانان است بدین ترتیب این حیوانات قادرند با کمترین صدا حرکت کنند . گربه‌ها می‌توانند در هنگام راه رفتن پنجه‌های عقبی خود را دقیقا بر روی مکان پنجه‌های جلویی قرار دهند؛ این قابلیت نه‌تنها به بی صدا حرکت کردن حیوان کمک می‌کند بلکه بدین ترتیب گربه همیشه از جایگاه پاهای عقبی خود مطمئن است. این قابلیت مخصوصا در زمین‌های ناهموار برای حیوان مفید است.

سایز بزرگتر عکس بچه گربه ها در ادامه مطلب



ادامه مطلب - گالری عکس بچه گربه ها
طبقه بندی: گربه سانان، 
برچسب ها: گالری عکس بچه گربه ها، عگس های پیشی کوچولو ها، پیش پیشی، بچه گربه های پرشین ایرانی، عکس بچه گربه های خوشگل و ناز و مامانی، عکس بچه گربه ملوس و مامانی، تصاویر بچه گربه ها، کمیاب ترین عکس های حیوانات، aks bache gorbeh ha، bache ghorbeh persian، u;s f]i 'vfi، cats baby sweet cut، bache gorbeh naz maloos، بچه گربه های پشمالو، خوشگل ترین عکس ها از گربه های خانگی اهلی، مجموعه عکس های منتخب بچه گربه ها، بچه گربه - قربه، کربه، بچه گربه های ناز،
دنبالک ها: گربه - دانش نامه آزاد ویکی پدیا،
بزرگترین گالری عکس اختصاصی حیوانات و پرندگان
بازدید : مرتبه
تاریخ : جمعه 4 شهریور 1390

گالری عکس های یوزپلنگ ( چیتا )

cheetah photo gallery

گالری عکس یوزپلنگ ها

عکس بچه یوزپلنگ   aks yooz palangh   cheetah baby cut beuatufull picture

عکس سریعترین حیوان دنیا - یوزپلنگ   cheetah photo gallery   fastest animal photo chita

والپیپر زیبای حیوانات - یوزپلنگ   والپیپر حیوانات وحشی - یوزپلنگ   عکس با کیفیت بالا از بچه های یوزپلنگ افریقایی

عکس خانوادگی حیوانات -یوزپلنگ آفریقایی   عکس چیتا   عکس یوز پلنگ

یوزپلنگ افریقایی   یوزپلنگ ایرانی - آسیایی   یوزپلنگ

گالری عکس حیوانان

همه چیز درباره یوزپلنگ ها


یوزپلنگ یا یوز جانوری است مهره‌دار از رده پستانداران ، راسته گوشتخواران ، خانواده گربه‌سانان . بدن این گربه سان طی چندین میلیون سال به گونه‌ای تکامل پیدا کرده است که این حیوان بتواند امکان حرکت با سرعتی برابر با ۱۱۰ کیلومتر در ساعت را داشته باشد. سرعت یوزپلنگ در عرض ۳٫۵ ثانیه پس از شروع دویدن به صد کیلومتر در ساعت می‌رسد که از شتاب بسیاری از ماشین‌های مسابقه‌ای نیز بیشتر است.

اندام باریک، پاهای لاغر و بلند، قفسه سینه‌ای کم پهنا ولی عمیق و جمجمه‌ای کوچک، ظریف و گرد، یوزپلنگ را به سریع‌ترین جانور روی زمین تبدیل کرده است. یوزها به آسانی از دیگر گربه سانان تشخیص داده می‌شوند. این امر تنها به دلیل وجود خال‌های روی بدن او نیست بلکه بدن باریک و کشیده، سر کوچک، چشم‌های بالا قرار گرفته و گوش‌های کوچک و تا حدودی پهن است که آنها را متمایز می‌کند.

طعمه معمول آنها غزال‌ها (به ویژه غزال تامسون)، ایمپالا، آنتیلوپ‌ها و دیگر پستانداران سم دار حداکثر تا ۴۰ کیلوگرم وزن هستند. یک نر بالغ تنها هر چند روز یک بار شکار می‌کند اما ماده‌های دارای توله تقریباً هر روز به شکار می‌پردازند. در حالی که سایر گربه سانان شکارچیان شب هستند یوزها عمدتاً روز فعال بوده و اغلب در اوایل بامداد و غروب آفتاب به سراغ طعمه‌های خود می‌روند. تاکتیک او در شکار مخفی شدن و نزدیک شدن به طعمه است. زمانی که او به حدود ۳۰ متری طعمه خود رسید . با حرکتی سریع به طرف او یورش می‌برد. تعقیب طعمه به طور متوسط بیست تا شصت ثانیه به طول می‌انجامد و این زمان در یک فاصله ۱۶۰ متری صرف می‌شود (حداکثر ۵۰۰ متر) و پس از آن دیگر طعمه را دنبال نمی‌کند. ضریب موفقیت او در شکار پنجاه درصد اندازه گیری شده است. میزان تغذیه روزانه آنها به طور متوسط در روز دو کیلوگرم است که به نظر غذای زیادی نیست.

 طول سر و بدن او بین ۱۱۲ تا ۱۳۵ سانتیمتر ، طول دمش ۶۶ تا ۸۴ سانتیمتر و وزن او بین ۳۹ تا ۶۵ کیلوگرم اندازه گیری شده است. (نرها ۱۵ درصد درشت جثه تر از ماده‌ها هستند) طول دوره عمر آنها در طبیعت هفت سال گزارش شده اما به نظر می‌رسد حداکثر تا ۱۲ سال هم عمر کنند. عمر آنها در اسارت تا ۱۶ سال هم گزارش شده است . ماده‌ها هر دو سال یک بار زایمان دارند و نرها در سه سالگی به سن بلوغ می‌رسند.

 یوزها به دو حالت در طبیعت دیده می‌شوند: گروه خانوادگی و نرهای سرگردان. نرهای سرگردان معمولاً برادر بوده و اغلب یک ائتلاف دو یا سه نفره را تشکیل می‌دهند؛ به ندرت اتفاق می‌افتد که یک نر تنها زندگی کند. این ائتلاف در کنار هم قرار داشته، با هم به شکار رفته و معمولاً محدوده زندگی آنها با قلمرو چند ماده هم پوشانی دارد. پیش از زایمان، یوز ماده یک ناحیه یا کنام مناسب را که معمولاً علفزار بلندی در یک ناحیه مرطوب است انتخاب کرده و یک تا شش توله ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرمی می‌زاید. این توله‌ها از ۱۴ تا ۱۶ ماه پس از تولد تحت مراقبت مادر قرار دارند و یوز ماده به جز هنگام شکار لحظه‌ای آنها را تنها نمی‌گذارد. در سه یا چهار ماهگی توله‌ها از شیر گرفته شده و توسط غذای حاصل از طعمه تغذیه می‌شوند. نرها در مراقبت والدینی نوزادان هیچ دخالتی ندارند. بچه‌ها همیشه در حال بازی با یکدیگر بوده و مهارت‌های شکار را با طعمه‌های زنده‌ فرا می‌گیرند، هر چند این توله‌ها همچنان در شکار طعمه آماتور باقی می‌مانند. یوزهای جوان در سنین بعد از نوجوانی و در هنگام جدا شدن از مادر به مدت شش ماه به جهت ایمن بودن از خطرات احتمالی با هم باقی می‌مانند. اما پس از این دوره خواهرها گروه را ترک کرده اما برادرها به زندگی در کنار هم ادامه می‌دهند.

گونه یوز دارای دو زیرگونه است: زیرگونه آسیایی و زیرگونه آفریقایی. هر چند در این مورد اختلاف نظر وجود دارد و برخی متخصصان تعداد بیشتری زیرگونه را در نظر می‌گیرند. در بین این دو، زیرگونه آفریقایی که در بسیاری از بخش‌های این قاره پراکندگی دارد وضعیت نسبتاً بهتری را دارد. به نظر می‌رسد که در حدود ۵ تا ۱۵ هزار یوز هنوز در آفریقا باقی مانده اند. اما زیرگونه آسیایی آن که به یوزپلنگ ایرانی یا یورپلنگ آسیایی مشهور است و روزگاری در بخش‌های وسیعی از خاورمیانه و هند پراکندگی داشت، اکنون تنها محدود به چند ده رأس در نواحی شرقی ایران شده است. پراکندگی یوز در بخش‌های مرکزی ایران و در محدوده دشت کویر و دشت لوت و نواحی اطراف آن قرار دارد

یوزپلنگ ایرانی  :
نسل یوزپلنگ آسیایی در تنها زیست گاهش ایران، در حال انقراض است. وضعیت یوز آسیایی چندان امیدوارکننده نیست،  هر چند اخیرا اقداماتی در خصوص حفظ این گونه از یوز پلنگ صورت گرفته اما در قرن اخیر بر اساس اطلاعات موجود نسل یوز آسیایی جز در ایران در سایر کشورها منقرض شده است . بر طبق آمار کارشناسان کمتر از 100 قلاده یوز پلنگ آسیایی در ایران باقی مانده است .

مشخصات یوز : ( فرق یوزپلنگ یا پلنگ )
یوزپلنگ از خانواده گربه سانان به شمار می آید که به دلیل داشتن دست و پایی بلند، بدنی کشیده و باریک و سینه ای فراخ تا حدود زیادی به سگ‌های تازی شبیه است. رنگ بدن یوز نخودی است و خال‌های ریز و درشتی آن را پوشانده است ، تعداد خال‌های روی بدن هر یوزپلنگ آفریقایی به بیش از سه هزار عدد می رسد، ولی تعداد آن در یوزپلنگ آسیایی (ایرانی) کمتر است ، خال‌هاى روى بدن یوز، مانند اثر انگشت انسان، منحصربفرد است.

بسیاری از مردم یوز را با پلنگ اشتباه می گیرند، اما تفاوت بارز این دو گونه در شکل خال‌هایشان است. در یوز خال‌ها توپر و گرد است، در حالی که خال‌های پلنگ درشت و توخالی و گل مانند است. وجود نوار سیاه رنگی که از گوشه چشم یوز تا دهان امتداد یافته و به "خط اشک" معروف است نیز از مشخصات بارز یوز به شمار می‌آید که پلنگ این خط را ندارد. همچنین یوز می تواند با سرعت ۱۱۰ کیلومتر در ساعت ۵۰۰ متر بدود.

یوزپلنگ آسیایی در طبیعت حدود ۱۲ سال زندگی می کند. یوز ماده می تواند یک تا هشت مرتبه بین سه تا چهار نوزاد به دنیا بیاورد. نوزاد یوز تا ۲۰ ماهگی باید در کنار مادر باشد تا نحوه شکار و گرفتن طعمه را آموزش ببیند.نگ با پلنگ این است که یوز پلنگ در پشت گردن یال دارد ولی پلنگ ندارد.
یوزپلنگ‌های آفریقایی و ایرانی تفاوت‌های دیگری هم با هم دارند. یوزپلنگ ایرانی نسبت به یوزپلنگ آفریقایی دارای هیکل بزرگ تر و رنگش روشن تر است. به همین خاطر خیلی زیبا تر از یوزپلنگ آفریقا و در عین حال خیلی کمیاب است . به همین خاطر در حال حاضر کارشناسان گوناگون از سر تا سر ایران و جهان بر روی آن تحقیق می کنند.

غذای یوزپلنگ ها : گفتنی است که غذای اصلی این حیوان را آهو ، جبیر ، قوچ و میش ، کل و بز و خرگوش تشکیل می دهد که امروزه به دلیل شکار بی‌رویه شکارچیان غیرمجاز جمعیت آنها نیز به شدت در حال کاهش است .

جهت مشاهده عکس ها در اندازه بزرگتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید



ادامه مطلب - گالری عکس یوزپلنگ
طبقه بندی: گربه سانان، 
برچسب ها: گالری عکس یوزپلنگ، عکس یوزپلنگ آسیایی ( ایرانی )، عکس یوزپلنگ آفریقایی، تصاویر یوزپلنگ در حال دویدن و شکار، همه چیز درباره یوزپلنگ ها، اطلاعات علمی جالب و خواندی درباره حیوانات، cheetah photo gallery، عکس بچه یوزپلنگ،
بزرگترین گالری عکس اختصاصی حیوانات و پرندگان
آرشیو مطالب
پیوند های روزانه
ابر برچسب ها
لینک های ویژه

قالب وبلاگ

گالری عکس بازیگران سینما

کتابخانه الکترونیکی

قالب وبلاگ

گرافیک کامپیوتری opengl